Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Πώς να μην καταλήξουν οι διακοπές σας σε ... χωρισμό!


Αν ετοιμάζεσαι για διακοπές με το amore με το οποίο δεν έχετε συγκατοικήσει ούτε μία μέρα...



(οι νύχτες δεν πιάνονται) τότε σκέψου τα παρακάτω για να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις χαπάκια ή το πρώτο πλοίο που θα βρεις μπροστά σου!

1) 24 ώρες το 24ωρο μαζί : Μην το υποτιμάς και σκέφτεσαι "Αχ τι τέλεια, όλη μέρα θα είμαι με το μωρό μου" γιατί κάποια στιγμή υπάρχει περίπτωση (μεγάλη) να μην έχετε τι να πείτε. Το χειμώνα έχετε τα νέα της δουλειάς, τα προβλήματα των φίλων και τα νεύρα σου με τη θεία Ματίνα. Τώρα πρέπει να περιοριστείς στα κοινά σας ενδιαφέροντα και αν δεν είναι πολλά επίλεξε κοντινό προορισμό για να μην κάνεις μόνος τόσο μεγάλο ταξίδι!

2) Κακές συνήθειες : ... έχουμε όλοι και πιθανόν και εσύ και το ταίρι σου! Και ναι, ναι, ναι θα φανούν σ' αυτές τις διακοπές που εσύ ονειρεύτηκες σαν μια μικρή απομίμηση του παραδείσου! Ακαταστασία, νεύρα για το κρύο νερό ή για τα καλλυντικά σου που πιάνουν πολύ χώρο στο μπάνιο είναι μερικά πιθανά σενάρια που αν τα σκεφτείς από τώρα ίσως δε θα σε πειράξουν πολύ όταν έρθει η ώρα!

3) Οι καλοί λογαριασμοί : Θα μου πεις ότι εσείς δεν είστε φίλοι αλλά ζευγάρι. Ένας λόγος παραπάνω να έχετε συνεννοηθεί από πριν για τα έξοδα ξενοδοχείου, μεταφοράς, φαγητού κλπ. Ακούγεται ψυχρό και άχαρο αλλά σκέψου να μείνεις με 2 ευρώ στο πλοίο της επιστροφής ανακαλύπτοντας ότι πρέπει να περάσεις το μήνα με δανεικά επειδή ΚΑΠΟΙΟΣ ξεχνάει πάντα να ανοίξει το πορτοφόλι του!

4) Άλλο εσύ και άλλο εγώ : Αυτό είναι το βασικό που πρέπει να θυμάσαι. Ο ένας θέλει θάλασσα ο άλλος ύπνο, ο ένας καφέ ο άλλος φαγητό, εσύ να δεις ταινία και αυτός ποδόσφαιρο. Αυτό βέβαια συμβαίνει και στην καθημερινότητα αλλά οι διακοπές είναι αποκλειστικά και μόνο για χαλάρωση οπότε...

Πηγή: newsbomb.gr