Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Συνελήφθη ο πορνοστάρ που τεμάχισε Κινέζο



Η αστυνομία του Βερολίνου συνέλαβε τον Luka Rocco Magnotta ο οποίος καταζητείται για τη δολοφονία και τον διαμελισμό ενός Κινέζου σπουδαστή, στο Μόντρεαλ.



Η αστυνομία συνέλαβε τον 29χρονό σε ένα ίντερνετ καφέ στην συνοικία Neukoelln του Βερολίνου.

Ο νεαρός φέρεται να έχει εργαστεί σαν μοντέλο και ηθοποιός πορνό. Όπως έγινε γνωστό, είχε ταξιδέψει από το Παρίσι στο Βερολίνο, όπου και εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα BZ της Γερμανίας, ο ιδιοκτήτης του ιντερνέτ καφέ στο Βερολίνο αναγνώρισε τον Magnotta και ειδοποίησε την αστυνομία.

Το θύμα ανήκε στον φιλικό "κύκλο" του συλληφθέντος. Μέλη του, είχαν αποσταλεί ταχυδρομικώς στα γραφεία των κομμάτων των Συντηρητικών και των Εργατικών, από το Μόντρεαλ.

Ο θώρακας του θύματος, σε αποσύνθεση, είχε ανακαλυφθεί από θυρωρό, στην άκρη ενός σκουπιδότοπου στο Μόντρεαλ, στο εσωτερικό βαλίτσας την 25η Μαΐου, οπότε σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε το "ανθρωποκυνηγητό" .

Ο δράστης φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό με το θύμα, το οποίο είναι κατά πάσα πιθανότητα άτομο, που εξαφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα.

Στο ποινικό μητρώο του 29χρονου πορνοστάρ περιλαμβάνονται κάποιες μικροαπάτες το 2005, ενώ στον προσωπικό του ιστότοπο "φιλοξενούνται" βίντεο με εκτελέσεις κατοικίδιων.

Πηγή : news247.gr